Regele Mihai și Dimitri Medvedev, la Moscova
By Ana Amaritei On 28 Nov, 2014 At 09:00 PM | Categorized As Cultura, Foto | With 2 Comments

La recepția oferită de Regele Mihai în urmă cu câteva zile la Palatul Elisabeta au fost invitați 25 de foști șefi de stat din Europa de Est. Printre ei nu s-a regăsit niciun reprezentant al Rusiei.

În fotografie, Regele Mihai împreună cu Dimitri Medvedev, în 2005, la Moscova, acolo unde monarhul României a primit de la Vladimir Putin medalia “60 de ani de la Victorie”.

About Ana Amaritei -

Displaying 5 Comments
Have Your Say
 1. spiderflash says:

  Era chiar culmea ca Majestatea Sa Regele Mihai I sa invite bolsevicii la aniversare (nici Iliescu nu a fost invitat).Faptul ca Regele a acceptat o medalie din partea poporului rus e o chestie de uzanta (sa nu uitam ca e ultimul sef de stat in viata ramas din cel de-al doilea razboi mondial).
  Dar de aici pana a invita pe cei care au instaurat comunismul in Est sa ia parte la aniversarea a 25 de ani de la caderea lui e o diferenta de la cer la pamant. Trebuie mentionat ca in istorie Casa Regala A Romaniei a intretinut relatii bune cu Casa Imperiala A Rusiei. Dealtfel in timpul primului razboi mondial Regina Maria ia scris varului sau pe care il alinta “Nicky” de mai multe ori. Nicky fiind Imparatul Nicolae, ala pe care stapanii vostrii bolsevici l-au impuscat impreuna cu intreaga familie in Casa Ipatiev si apoi au dat foc cadavrelor (nu inainte sa dea cu acid sulfuric peste ele).Acel Nicky!

  Reply
  • Claudiu says:

   Si totusi tradatorii astia pupincuristi, romani angajati ai guvernului rus al lui putin, mancatori de rahat la russia yesterday, incearca sa se impuna pe piata media romaneasca spunandu-ne cat de minunati sunt alcoolicii pe care-i ridica in slavi.
   La cat de rusofobi sunt romanii, pe buna dreptate, o sa reuseasca doar sa enerveze publicul si sa citeasca injurii de dimineata pana seara la adresa lor si a lui putin.

   Reply
 2. mbt shoes store locator zara says:

  mbt shoes alternatives Regele Mihai și Dimitri Medvedev, la Moscova – Russia Today

  Reply
 3. mbt shoes for women says:

  mbt shoes edmonton Regele Mihai și Dimitri Medvedev, la Moscova – Russia Today

  Reply
 4. mbt shoes plantar fasciitis says:

  mbt shoes seattle Regele Mihai și Dimitri Medvedev, la Moscova – Russia Today

  Reply

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: