Europa, ținta de Crăciun a teroriștilor islamici
By Adrian Bancila On 2 Dec, 2014 At 07:51 AM | Categorized As Military & Intelligence, NewsAlert | With 2 Comments


Un atac cu bombă în care sunt vizate 5 avioane este plănuit în acest moment în Europa de teroriști islamici, susțin surse din forțele de securitate britanice pentru Sunday Express.
“Ni s-a spus că sunt vizate cinci avioane pentru un atac simultan înainte de Crăciun” au precizat sursele citate.
Presupusele atacuri ar viza aeroporturile cele mai aglomerate ale Europei.
“Statele Unite au îmbunătățit în această vară măsurile de securitate pe aeroporturi. Noi nu. Pericolul cel mai mare este legat de controlul bagajelor de mână” susțin aceleași surse citate de RT.
Scotland Yard a anunțat că doar în acest an a dejucat cinci tentative majore de atacuri teroriste și peste 270 de persoane au fost arestate sub acuzația de activități teroriste pe teritoriul Marii Britanii.

About Adrian Bancila -

Displaying 3 Comments
Have Your Say
 1. mesaj pt Russia Today says:

  Mah nenorocitilor nu sunteti bineveniti in Romania!
  Locul vostru este in stepele din Asia, alcolistilor.
  Ati nenorocit destul estul Europei (Romania, Polonia, Ucraina, tarile Baltice, etc) . Ati facut mai mult rau decat a facut Hitler. Sper sa vina ziua in care sa dati socoteala criminalilor!

  Reply
 2. spiderflash says:

  GTFO FROM UKRAINE

  Reply
 3. dorel says:

  Mereu alarma terorista dar au uitat sa spuna ca SUA si NATO au format si pregatit teroristi pentru a distruge Siria in special.Cred ca au nevoie de niste motive pentru a bombarda mai mult.Multi nu vor sa vada adevarul,o parte nu au capacitatea necesara,ziarele si televiziunea sint sub control imperialist,ramine internet dar si aici nu e usor.Bine ca RussiaToday e si in limba noastra.Oricum sinteti neutrali si asta e bine.Sper sa faca sa se trezeasca multi din Romania.

  Reply

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: